Jäte-, puu-, muutto- ja tavakuljetukset joustavasti tarpeen mukaan. Monipuolisella kalustolla hoituvat suuremmatkin kuljetustarpeet.

  Vaihtolavapalvelut

  Kaikenlaiset vaihtolavakuljetukset, mm. roskalavat, hakkeenkuljetus sekä lavavuokraus. Käytössämme myös 2 lavan vaihtolavaperävaunu.

  Nosturi- ja koura-autopalvelut

  Puutavaranosturin ja 42kuution lavan yhdistelmällä kuljetamme esim. puutavarat, pyöröpaalit, risut, romut, jätteet,ym. Nosturiin saa myös nopeasti kiinnitettävät kauhat jolloin hienoimmatkin lajikkeet on siirrettävissä, esim murskeet ja hiekat. Puutavarakuljetuksiin käytössä myös 4-akselinen puutavaraperävaunu.
  Käytössämme on myös kokoontaittuva z-mallin kouranosturi, joka asennetaan hytin takapuolelle, jolloin kuorma voidaan kätevästi kipata alas tai siirtää lavat kärryyn nosturin ollessa koko ajan autossa paikallaan.

  Rakennusten purkutyöt

  Rakennusten purkutöissä käytössä kaivinkone, puutavaranosturi sekä kuljetuskalusto.

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää?

Jätä yhteystietosi niiin jutellaan lisää

 • Jäte-, puu-, muutto- ja tavarakuljetukset joustavasti tarpeen mukaan. Monipuolisella kalustolla hoituvat suuremmatkin kuljetustarpeet.

 • Palvelemme Savukosken ja Pelkosenniemen taloyhtiöitä sekä yrityksiä monipuolisesti jätehuollossa.

 • Kaivuu-ja pihatyöt sekä lajittelut.

 • Polttopuun valmistus ja myynti. Erikokoisissa säkeissä tai irtona. Kuljetus tarvittaessa. Pyydä tarjous!

 • Autamme metsänomistajia taimikonhoidossa ja nuoren metsän kunnostuksessa. Teemme harvennukset hellävaraisesti ja metsää säästäen.

 • Lomalle sujuvasti ilman turhia säätöjä. Mökkihuolto varmistaa että mökki pysyy kunnossa myös silloin kun et ole paikalla.

Tarvitsetko apua tai lisätietoa?

Soita 040 537 3391 tai lähetä viesti osoitteeseen info(at)kuljetusrk.fi